Einde van de rit

We sliepen 15cm lager dan de nacht ervoor, maar voor de rest leverde dat weinig problemen op. Ook het bodempje water in de badkamer waren we gewoon geraakt.

Van zodra we wakker waren, probeerden we om in te checken via mobiel internet. Bij een eerste poging kregen we na tien minuten de home page van British Airways te zien, doorklikken naar “online check in” liet ons nog eens 15 minuten wachten en na ingeven van onze boekingsgegevens hebben we een half uur gewacht voor we de zaak afsloten.

Later bleek dat ze een specifieke mobiele site hebben en daar is het na amper een uurtje gelukt om in te checken voor beide vluchten.

We vroegen aan de receptie een “late check out” en kregen te horen dat dit ons USD10 per kamer zou kosten. Een beetje commerciële attitude zit er hier écht niet in.

Dus stond onze bagage stipt 12:00 in de bagage te zon te bakken en was de rekening betaald. Dat onze bagage daar zo op het pad stond, vonden ze bij nader inzien toch iets te gênant en “bij wijze van geste” mochten de koffers terug in de kamer.

Seth haalde ons af op het afgesproken uur. Gelukkig hadden we voldoende buffer genomen, want zowel in Kasoa als nabij de luchthaven stonden we lang in de file. Eenmaal de bagage gedropped gingen we even naar buiten om onze cache te gaan zoeken.

Security was ontzettend laks en voor we het goed door hadden zaten we aan de gate.

Geef een reactie